Assortiment

Zeg het met een bloemetje...

Secretaressedag, een pensioen, een relatiegeschenk, een opendeurdag, aan de receptie, voor thuis, het opfleuren van uw feestelijkheden, als verjaardagscadeau, om iemand te bedanken, voor een beterschap, een nieuwe zaak, een afscheid … er zijn heel wat redenen om een bloemetje  in huis te halen, niet minder om iemand in de bloemetjes te zetten. Bij Bloemen Davina bent u aan het juiste adres.

Wij hopen jullie dan ook snel te mogen begroeten.

Voor elk prijskaartje, voor elke gelegenheid, …
hartelijk welkom!

Tip: wij leveren ook aan huis.

bloemen

Bloemen

Davina specialiseert zich in het maken van prachtige boeketten, bloemstukken en bloemgeschenken voor elke gelegenheid.

Planten

Planten

Haal de natuur in huis met een groene of bloeiende kamerplant, een mini versie of een XL-eyecatcher. Ruime keuze aan planten.

Bloemstuk

Bloemstukken

Prachtige bloemen en betoverende bladeren die een prachtige pot of mand sieren zijn een perfect cadeau voor elke bloemenliefhebber.

Boeket

Bloemboeketten

Je hebt niet altijd een speciale reden nodig om iemand te laten glimlachen. Verras een speciaal iemand met een bloemboeket van Bloemen Davina.

huwelijk

Huwelijk

Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Al jaren heb je het beeld van de ideale bruiloft in gedachten en nu is het jouw beurt om daar werkelijkheid van te maken.

afscheid

Afscheid

Tijdens moeilijke momenten zoals deze, kunnen we het kiezen en bestellen van bloemen voor een begrafenis een beetje makkelijker voor je maken.