Bloemboeketten

Je hebt niet altijd een speciale reden nodig om iemand te laten glimlachen. Verras een speciaal iemand met een bloemboeket van Bloemen Davina. Van romantische rozen tot moderne boeketten, we hebben het allemaal! We kunnen je boeket zelfs aan huis bezorgen in de naaste omgeving van Bolderberg.

Een boeket uitkiezen of zelf samenstellen

We hebben steeds een leuke selectie boeketten klaarstaan zodat je enkel je keuze nog moet maken. Stel je liever zelfs iets samen? Dat kan perfect. Davina kent de betekenis achter elke bloem en helpt je bij het uitkiezen van een boeket dat de juiste boodschap overbrengt.

Onze bloemboeketten zijn ook perfect om je huis op te fleuren. Een paar prachtige, verse bloemen in een schitterende vaas zijn uitermate geschikt om het hele huis op te doen leven. Probeer geurende bloemen om een kamer op te vrolijken of een kleurrijk, gemengd boeket om een speciale decoratieve toets te geven.

We hebben allemaal die speciale persoon in ons leven die we zo nu en dan missen. Ze mogen gerust weten dat je aan hen denkt. Wat is nu een betere manier om iemand te vertellen hoe speciaal ze voor je zijn dan hen een boeket bloemen cadeau te doen?

Ongeacht de reden, Bloemen Davina heeft altijd een mooi boeket bloemen voor je klaar staan. We adviseren je graag bij het maken van je keuze, dus kom gerust eens langs in onze bloemenwinkel om een boeket uit te kiezen. Davina zal zorgvuldig het ideale boeket samenstellen.

Wil je een boeket laten bezorgen?

Wij leveren ook aan huis. Bloemen Davina staat niet alleen in voor het bezorgen van bloemboeketten in Bolderberg, maar ook in de naaste omgeving van Heusden-Zolder. Ideaal als je iemand wil verrassen thuis of op zijn/haar werk. Het bezorgen van bloemen kan op afspraak geregeld worden en is mogelijk onderhevig aan een kleine leveringskost. Bel naar 011 187 224 als je vragen hebt.

bloemboeket

Wil je meer weten of heb je vragen hierover? 

Neem snel contact met ons op.

Wens je graag bloemstukken bestellen? 

Bestel ze simpel hier.