Bloemen voor Afscheid & Begrafenis

Tijdens moeilijke momenten zoals deze, kunnen we het kiezen en bestellen van bloemen voor een begrafenis een beetje makkelijker voor je maken. Kies uit een zorgvuldig geselecteerd assortiment rouwbloemen en laat ons weten waar we ze moeten bezorgen.

Wanneer je bloemen voor een begrafenis bij Bloemen Davina bestelt, zal Davina op een bekwame en meedogende manier samenwerken met de uitvaartorganisatie en ervoor zorgen dat de levering tijdig en accuraat is.

Ons assortiment bevat rouwbloemstukken die op de kist of het graf gelegd kunnen worden, staande rouwkransen, rouwbloemen en rouwboeketten. Natuurlijk kunnen we je keuze op maat aanpassen en ervoor zorgen dat dit precies bevat wat jij wil.

Indien je je medeleven wil betuigen, dan zal een uitzonderlijk bloemendisplay dit op de juiste manier overbrengen. Voor een uitvaartdienst of kerkdienst zal een rouwkrans of discreet rouwboeket je medeleven mooi betuigen.

We staan je graag bij met persoonlijk advies, dus maak gerust een afspraak in onze bloemenwinkel om afscheidsbloemen uit te kiezen. Bel naar 011 187 224 als je vragen hebt.

Afscheid bloemen

Wil je meer weten of heb je vragen hierover? 

Neem snel contact met ons op.