Bloemenwinkel Bolderberg

Wil je “I love you” of “Gelukkige verjaardag” zeggen? Een geliefde verrassen? Of iemand beterschap wensen? Bij Bloemen Davina kan je terecht voor prachtige, handgemaakte bloemboeketten en decoratiestukjes vervaardigt met passie en oog voor detail.

Bloemen voor elke gelegenheid

Davina specialiseert zich in het maken van prachtige boeketten, bloemstukken en bloemgeschenken voor elke gelegenheid. Ze kent de betekenis achter elke bloem en helpt je bij het kiezen van een bloemstuk dat de juiste boodschap overbrengt. Van bloemen voor verjaardagen en jubilea tot bloemen voor Valentijn en Moederdag – Bloemen Davina heeft een uitstekend aanbod voor elk moment.

Als de favoriete bloemist van de inwoners van Bolderberg in Limburg, zorgen we er steeds voor dat al onze bloemstukken de tijd en persoonlijke aandacht krijgen die ze verdienen. Alle bloem- en decoratiestukken worden in eigen huis samengesteld en kunnen aan huis geleverd worden. Op die manier garanderen we elke keer verse en mooie bloemen met een persoonlijke touch.

We staan je graag bij met persoonlijk advies, dus kom gerust eens langs in onze bloemenwinkel om een bloemstuk uit te kiezen. Davina zal zorgvuldig het ideale boeket samenstellen en kan zelfs een geschenk op maat of cadeau voor een speciale gelegenheid gereedmaken.

bloemen-davina

Wil je meer weten of heb je vragen hierover? 

Neem snel contact met ons op.

Wens je graag bloemstukken bestellen? 

Bestel ze simpel hier.