Bloemstukken

Bloemstukken zijn geweldige cadeaus. Prachtige bloemen en betoverende bladeren die een prachtige pot of mand sieren zijn een perfect cadeau voor elke bloemenliefhebber.

Als je op zoek bent naar bloemen voor eender welke gelegenheid, dan is Bloemen Davina er om je te helpen. We bieden prachtige bloemstukken en decoratiestukken aan die bezorgd kunnen worden in de naaste omgeving van Bolderberg.

Een vriend feliciteren, iemand een gelukkige verjaardag wensen of laten weten dat je aan hen denkt met een mooi bloemstuk. De natuur in huis halen met een groene of bloeiende kamerplant, een mini versie of een XL-eyecatcher.

Onze bloemstukken worden altijd vers en op het hoogtepunt van hun schoonheid geleverd.

Seizoensgebonden Bloemstukken

Seizoensgebonden bloemstukken zijn ideaal om een kamer creatief aan te kleden. Hedendaags of trendy – We hebben steeds een leuke selectie bloemstukken klaarstaan met verse bloemen van het seizoen. Er is geen betere manier om te zorgen voor een sfeervolle Kerst, romantische Valentijn of een vrolijk Pasen dan met een prachtig bloemstuk.

Wat je wensen ook mogen zijn, Bloemen Davina heeft altijd een mooi bloemstuk voor je klaar staan. We adviseren je graag bij het maken van je keuze, dus kom gerust eens langs in onze bloemenwinkel om een bloemstuk uit te kiezen. Davina zal zorgvuldig het ideale bloemstuk samenstellen.

Wil je een bloemstuk laten bezorgen?

Wij leveren ook aan huis. Bloemen Davina staat niet alleen in voor het bezorgen van bloemstukken in Bolderberg, maar ook in de naaste omgeving van Heusden-Zolder. Ideaal als je iemand wil verrassen thuis of op zijn/haar werk. Het bezorgen van bloemen kan op afspraak geregeld worden en is mogelijk onderhevig aan een kleine leveringskost. Bel naar 011 187 224 als je vragen hebt.

Wil je meer weten of heeft u vragen hierover? 

Neem snel contact met ons op.

Wens je graag bloemstukken bestellen? 

Bestel ze simpel hier.