De mooiste huwelijksbloemen

Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Al jaren heb je het beeld van de ideale bruiloft in gedachten en nu is het jouw beurt om daar werkelijkheid van te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring in het maken van prachtige huwelijksbloemen, bruidsboeketten en bloemstukken voor de auto, kan je op onze expertise vertrouwen om uitzonderlijk mooie trouwbloemen te maken.

Of je nu een groot of klein feest geeft, wij kunnen aan al je eisen voldoen. We hebben al ingestaan voor huwelijksbloemen op diverse locaties doorheen de regio Limburg en kunnen je dusdanig adviseren over specifieke aspecten. We staan altijd paraat om de verschillende opties te bespreken. Spring gerust eens binnen in onze bloemenwinkel te Bolderberg of maak een afspraak via het contactformulier.

Bloemen voor je bruiloft: Het complete plaatje

Voordat je naar het altaar stapt, is het belangrijk om je huwelijksvisie met ons te delen. Door je wensen en verlangen beter te leren kennen, kunnen we zorgen voor de juiste aankleding en kunnen we bepalen welke bloemsoorten er gebruikt dienen te worden. We vullen het thema aan met gepaste bloemen en gebruiken de juiste kleuren.

Of het nu om een traditionele, romantische, elegante of zelfs rustieke trouwstijl gaat – wij zorgen voor de perfecte aankleding.

We proberen je zo goed mogelijk te ondersteunen en geven graag advies over alles dat je nodig zal hebben. Zo denken we aan alles dat nodig kan zijn voor het huwelijksfeest, zoals:

Maar we verliezen de ceremonie en het avondfeest niet uit het oog, en denken ook aan:

huwelijk-bruidsboeket

We staan je maar al te graag bij met persoonlijk advies,
dus maak gerust een afspraak in onze bloemenwinkel
om jouw huwelijksbloemen uit te kiezen.

Bel naar 011 187 224 als je vragen hebt.