Planten

Haal de natuur in huis met een groene of bloeiende kamerplant, een mini versie of een XL-eyecatcher. Maak een keuze uit onze uitgebreide plantencollectie waaronder potrozen, hortensia’s, azalea’s, lavendel, jasmijn, orchideeën en meer.

En voor planten waarvan je zegt ‘die gedijen hier niet’, weten wij altijd wel een paardenmiddel te vinden.

Vier een speciale gelegenheid door eens een plant te cadeau te doen. Onze planten zijn een prachtig en langdurende alternatief voor de traditionele rode rozen. Laat planten aan huis geleverd worden door Bloemen Davina en maak iemands dag een beetje vrolijker.

We staan je graag bij met persoonlijk advies, dus kom gerust eens langs in onze bloemenwinkel om een plantje uit te kiezen. Davina staat je zorgvuldig bij met advies om de ideale plant voor je te vinden.

Bloeiende planten

Bloeiende planten kan je nog lang koesteren. Onze bloeiende planten worden pas aangeboden op het hoogtepunt van hun schoonheid en zijn steeds in goede gezondheid. Je kan ze in hun originele pot laten groeien of in de tuin planten.

Groene planten

Groene planten, decoratieve planten en binnenbomen zijn allemaal te vinden bij Bloemen Davina. Deze planten zijn perfect voor thuis of op kantoor, maar zijn ook een uitstekend Housewarming-cadeau. We geven je graag zorginstructies mee voor deze levendige planten.

Wil je planten laten bezorgen?

Planten
Wij leveren ook aan huis. Bloemen Davina staat niet alleen in voor het bezorgen van bloemen en planten in Bolderberg, maar ook in de naaste omgeving van Heusden-Zolder. Ideaal als je iemand wil verrassen thuis of op zijn/haar werk. Het bezorgen van planten kan op afspraak geregeld worden en is mogelijk onderhevig aan een kleine leveringskost. Bel naar 011 187 224 als je vragen hebt.

Wil je meer weten of heb je vragen hierover? 

Neem snel contact met ons op.

Wens je graag planten bestellen? 

Bestel ze simpel hier.