Bloemenabonnement

Bloemen op maat afgestemd op je stijl en inrichting. Vanaf €30 per bestelling. (excl. leveringskost)

Een saaie werkruimte verrijken, een beeldig ruikertje in de wachtruimte of een indrukwekkende creatie vol kleuren… Bloemen vrolijken elke ruimte op.

Helaas kopen we bijna uitsluitend bloemen voor speciale gelegenheden, of hebben we niet altijd tijd om het oude boeket te vervangen door een nieuw boeket. Dat is waarom we het bloemenabonnement aanbieden.

Je kiest zelf of de bloemen wekelijks, tweewekelijks of maandelijks door Bloemen Davina wilt laten bezorgen. Telkens wordt er een zorgvuldig, handgemaakt bloemstuk / bloemboeket of planten bezorgd.

De gemakkelijkste manier om het hele jaar over verse bloemen en planten te beschikken...

1. Kies je budget.
Bel ons op of plan een gratis consult om je stijl, voorkeur en inrichting te bespreken. Je kiest het budget en onze bloemenschikster gaat voor jou aan de slag.

2. Plan de levering.
We bieden een op maat gemaakt bloemenabonnement aan. Kies een wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse levering en wij zorgen voor de rest.

3. Geniet van het arrangement
Wij staan in voor de bezorging van je bestelling. Leun achterover en geniet van je eerste boeket/bloemstuk/plant. Zo simpel is het.

Wat is een bloemenabonnement? 
Een bloemenabonnement vereenvoudigt het periodiek aankopen van bloemen. Je kan bloemen volgens een vast schema laten leveren, bijvoorbeeld een keer per maand. Op die manier vergeet je niet langer om die oude, verwelkte bloemen te vervangen.

Wat is jouw tevredenheidsgarantie? 

We willen zeker zijn dat je tevreden bent van je bloemen. Als er iets misgaat, laat het ons weten en we zorgen ervoor dat het goed komt.
Wat als ik mijn abonnement wil wijzigen?
Geen probleem. Je kan het budget te allen tijde of de periodieke levering aanpassen.

Wat is het annuleringsbeleid?
Je kan op elk moment pauzeren, annuleren of wijzigen. Wat de reden ook mag zijn, we maken het niet moeilijk om het bloemenabonnement stop te zetten.

Bloemboeket

Wil je meer weten of heb je vragen hierover? 

Neem snel contact met ons op.